0 коментара / публикация от Svet Russo

 Здравейте приятели ! Отдавна исках да ви представя едни наистина уникални букети, или по-точно казано - произведения на изкуството. Още преди две години започнах да се интересувам от изработката на букети не само от свежи цветя. Исках да направя аранжировка, която ще остане дълго, която ще се запомни и ще впечатлява не колкото трайността на розите. Започнах да изработвам букети от миди. Събирах и ми изпращаха миди от цял свят. Получиха се невероятни букети. Но така и не добиха популярност. Вложих много любов и труд за създаването им, но за съжаление нямаше кой да ги оцени. Случайно бяха видяни от магазин в далечния Лос Анджелис и моите красоти бяха изпратени още на следващия ден. 

Две години по-късно бих искала да направя първото ревю на силно впечатляващите, луксозни и класни букети от бижута. Тези букети се изработват в Лос Анджелис, а материалите са от Англия. Няколко дизайнерки влагат цялото си творчество, любов и труд за да създадат една прелест - Букетите се изработват от брошки, скъпи бижута, кристали Сваровски, перли Сваровски, полускъпоценни камъни, позлатени елементи, сребро, кехлибар, флорални бижута, Африканска коприна, Австралийска дантела, органза, ръчно изработени рози и цветя. 

Само при нас можете да направите поръчка на букет от бижута. За сватбен - булченски букет, за подарък на любимата дама с повод или без повод, определено ще създадете повод за възхищение.

И така, представям ви колекция " Ressandern "

За пръв път в България, едни от най-скъпите букети, които си заслужават ! Над 40 часа ръчен труд вложен във всеки един букет, материали събирани от цял свят, идеи, творчество, любов, стил, лукс, класа...Букети от Бижута ...

      

Не е нужен повод, за да създадете повод за възхищение !

 

 

0 коментара

остави коментар

Коментарите се проверяват от администратор