0 коментара / публикация от Alex Vilovska

Вече сте подарявали на любимата 101 рози ?! За вас имаме ново предложение, доставка на букети от 201 и нагоре... рози. Изработката на такъв огромен букет за нас е предизвикателство и удоволствие, а самата изненада при доставката - оставяме вие да се наслаждавате. Цената, която предлагаме за този вид луксозни букети е под пазарната. Тъй като сме вносители на цветя можем да предлагаме и конкурентни цени. Ако се чудите с какво да изненадате важен за вас чоек, не се колебайте. Червени рози, бели, цветни, аранжирани в огромен букет с невроятна опаковка, поднесени със стил и изненада от наша страна, са едно чудесно предложение. Имате проблеми, скандали с вашата половинка, нужно е да се извините ? Пишете ни в нашата контактна форма и заедно ще се справим. Нашите специалисти - отдел флористи, отдел специална доставка на адрес за изненада ще направят вашия ден, както и на получателката - незабравим. А споменът от такава изненада не избледнява лесно :)

Ако трябва да бъдем честни, всяка дама мечтае поне веднъж нейния любим да я изненада на работно място. Да, за видят колегите, за да докаже, че е обичана и уважавана жена. Не и спестявайте тази изненада и не се замисляйте особено скъпи господа. На нежните половинки не им е нужен повод за да бъдат зарадвани. 

Един от нашите клиенти беше преживял развод - 7 години брак. Вече бившата му жена имаше рожден ден и той се обърна към нас. Желаеше да я изненада със стилен, луксозен и впечатляващ букет. Нашите колеги доставиха 101 рози на работното и място. След около седмица екипа ни получи дълго писмо, в което господина направил поръчката описваше как вече бившата му жена се е разтопила, как решили да се съберат на вечеря с детенцето им и как в очите имало сълзи от мъка и щастие. След седмица направихме още една доставка на цветя на същатата дама, господина поръча 201 рози. След около месец компанията ни получи покана за украса на ресторант - повод сватба. Да, цветята някак неочаквано и от самосебе си помогнаха или допринесоха двама души да осмислят живота си, да се съберат отново, да прдължат заедно и да гледат в една посока... Изработихме невероятен сватбен букет за Гери, да тя каза ДА за втори път на своя любим.

Понякога трябва да погледнем през цветни очила за да видим не само сивотата на ежедневието, която за жалост носи и тъга. Понякога трябва да се вгелдаме в себе си и да се замислим какво даваме на човека до нас, достатъчни ли са само думите или понякога са нужни и жестове...

 

Ето и едно наше предложение за доставка на букет за изненада:

http://www.luxflora.com/collections/203/products/201

Прелестните 203 рози са във формата на сърце

0 коментара

остави коментар

Коментарите се проверяват от администратор