0 коментара / публикация от Alex Vilovska

Последните няколко години стана модерно да се подаряват букети от 101 рози. Особено букет с доставка на адрес за изненада. Когато се дава не малка сума за такъв вид букет клиента очаква и разчита на високо качество на розите и на изпълнението на самата доставка. Прави ни впечатление, че доста фирми за доставка на цветя предлагат букети от 101 рози, някои на конкуренти и съмнително ниски цени. Наша проверка обаче установи, че качеството на розите не е никак добро. Размера също. Направихме няколко поръчки за наши клиенти от конкурентни фирми ( нашата компания беше в едноседмичен годишен отпуск през летния сезон ) на букети от 101 рози. Розите не бяха достатъчно свежи, а аранжировката на букетите не добре изпълнена. С този ни урок се обръщаме към всички, които имат желание да направят изненада с такъв огромен букет. Обръщайте се към наложили се фирми за доставка на цветя, които разполагат с мрежа за внос, така ще сте се сигурни и спокойни, че цветята, които поръчвате ще са свежи.

Като флорист и аранжор с 8 годишна практика в ЛуксФлора съм отказвала прием на поръчки на букети от 101 рози в няколкото случая, в които не сме разполагали със свежи цветя. От 4 години се занимаваме със собствен внос и сме горди, че ежедневно можем да предложим свежи цветя.

Тази седмица излезе и новата ни колекция на букети от 101 рози, 101 червени рози, 101 бели рози, букети от 101 розови рози, 101 цветни рози, както и няколко авторски букета.  

Ето и предложенияата ни:

Доставка на букети от 101 червени рози:

http://www.luxflora.com/products/101-1

http://www.luxflora.com/products/101-4

Доставка на букети от 101 бели рози:

http://www.luxflora.com/products/101-3

http://www.luxflora.com/products/101-dia

Доставка на букети от 101 розови рози:

http://www.luxflora.com/collections/101/products/101-2

Доставка на букети от 101 цветни рози:

http://www.luxflora.com/collections/101/products/101

И прелестните 101 жълти рози:

http://www.luxflora.com/collections/101/products/copy-of-101-dia

 

     

0 коментара

остави коментар

Коментарите се проверяват от администратор