Гривна Против Уроки, Червен Конец Със Злато Или Сребро, Гривна За Късмет и Любов !

Публикувано от ЛуксФлора

Очаквайте до дни новата модерна колекция на гривните против уроки - червен конец със злато и сребро. 

В момента нашите дизайнери изработват златни и сребърни елементи - кръстчета, златни кръстчета с диамант, детелинки, сребърни букви и златни и сребърни елементи за накрайници за гривните. 

А ето и първото малко бижу, което е в наличност и може да се намири в онлайн магазин VIPAtelie : Червена Гривна или червен конец против уроки, за късмет и здраве. 

   

Представяме ви ръчно изработена, плетена гривна от коприна от био буби. Модерна, стилна, изчистена и както традицията повелява - против уроки и за здраве. Както всички знаем червеният конец на ръката предпазва от лоши очи, лоши мисли и носи здраве и късмет.

Подарък за Здраве - така сме кръстили новото ни предложение. Подходящ е за всеки вид повод, без повод, за близки, роднини, за да изпратите вашите най-добри пожелания и поздравления. Изпращаме подаръчния комплект красиво опакован за цялата страна. 

Гривните са изключително здрави, подходящи за малки и големи, за мъже и за жени и много нежни и меки и приятни за носене. Не се късат ! Регулират се и стават за всяка китка.

Модерни в традицията.


По-Стари Постове Най-Нови Постове

.

Публикувай Коментар

Коментарите се преглеждат от администратор

Scroll To Top

params.svg
Panel Tool
Float header
Float topbar
Default Boxed Large Boxed Medium
[powr-social-feed id=088e776a_1492247420]