0 коментара / публикация от Alex Vilovska

Здравейте. Преди повече от година получихме следното писмо, от което публикуваме малка част със съгласието на Ирина.

А вие вярвате ли в мечтите си ?

Здравейте. Реших да ви пиша без да чакам отговор, но с капка надежда ако имате време да ми дадете съвет. Казвам се Ирина и съм от провинцията. Живея в малко градче в Южна България. От няколко години съм безработна и не мога да си намеря работа. Имам две вече пораснали деца, грижа се колкото мога и съм основно домакиня. Много обичам цветята, обичам да се занимавам с тях и винаги съм мечтала да работя в магазин за цветя. Замислих се, но тук от където съм, няма магазин за цветя. Нямам възможности за инвестиция, а и никой не би ме подкрепил за тази ми идея. Бих искала съвет от вас, мога ли някак да си докарвам дори и минимални доходи като се занимавам с цветя? Сръчна съм, а и умея да правя дребни красоти с декупаж, малки подаръчета, мога да плета гривни.. Много съм отчаяна и объркана, не знам какво и как да подхвана, а не мога да си оставя семейството и да тръгна да си търся работа в големия град..

След като екипа на LuxFlora получи дълго писмо от Ирина, нашата управителка реши да се свърже с нея по телефона. Тя говори няколко пъти в продължение на два месеца с Ирина, даваше и съвети и идеи, подкрепи я в мечтата и и ето какво решихме да ви споделим:

Здравейте на целия екип на LuxFlora ! Повече от месец имам огромното желание да ви пиша, а още по огромно да дойда лично до вас и да ви Благодаря ! Миналата година ви писах от отчаяние, когато видях обява, че търсите жена за аранжиране. Толкова много исках да кандидатствам за работа при вас, но както знаете съм доста далеч от София... И така след година и малко повече аз съм горд собственик на малкото магазинче-бутик за цветя и подаръци Фиоре :) Искам да изкажа моите благодарности на Албена, Светла и целия екип ! Вие ми дадохте стимул и безрезервна помощ, подкрепа и надежда, че мога да сбъдна мечтите си. Дори и през ум не ми минаваше, че мога да успея да си намеря работа, камо ли да създам собствен бизнес. След като започнах да продавам цветя в саксийки на пазара, 3 месеца след това събрах пари за да наема малко помещениев центъра на градчето, от където съм. Благодарение на вашите съвети направих малко по малко зареждане, а вече имам и празници, в които не смогвам с поръчките. Клиентите идват при мен и за дребните подаръчета, които ръчно правя и смело мога да кажа, че много им харесват. Продавам и малки букети от свежи цветя, а доста често имам и големи поръчки. Усещам се жива и безкрайно щастлива. Повярвах, рискувах и ето че късмета е на моя страна. Пожелавам ви щастие и успех и бих разказала моята история на всички хора ! 

Ирина, желаем ти успех и сме радостни, че имаме макар и малка частица принос за твоето щастие !

А на вас приятели бихме пожелали да не губите надежда, да си поставяте цели, да ги следвате и да вярвате в мечтите си ! 

Екип LuxFlora

0 коментара

остави коментар

Коментарите се проверяват от администратор