0 коментара / публикация от Svetlana Dimitrova

Навлизаме в кампания Свети Валентин 2019. Трескавата подготовка в ателиетата ни започна от средата на Януари. Представихме над 35 вида нови луксозни опаковки за букетите ни и 5 нови модела дизайнерски кръгли кутии, в които аранжираме рози и букви от рози. Тази година за 14-ти Февруари и 8-ми Март предлагаме безплатна доставка на всички наши цветя и букети, безплатна луксозна картичка и опция за избор на часови диапазон за доставката.

Най новите подаръци, които вече са качени в сайта ни са уникални диви сърца на Swarovski и бутиковите ръчно изработени шоколадови бонбони с надписи и персонализирани шоколади с надпис от истински белгийски шоколад, бял и ягодов, розов Руби шоколад. В прелестни кутии с персонализиран надпис, шоколадовите подаръци от шоколадова къща Strastena ®, станаха хит още от самото им представяне през Декември.

И тази година, поръчки на цветя и шоколад, ще приемаме до 11-ти, 12-ти Февруари и 5-ти, 6-ти Март. Кампанията за деня на влюбените и деня на жената при нас се провежда без промо офертите, но гарантираме най високо качество на цветята.

Нови 23 модела дизайнерски букети с рози, кутии с рози и цветя, орхидеи, фрезии и екзотични лалета.

0 коментара

остави коментар

Коментарите се проверяват от администратор