0 коментара / публикация от Alex Vilovska

Ако се чудите дали да направите поръчка на букет от нас, моля прочетете

Скъпи посетители и клиенти на онлайн магазин за доставка на цветя и букети Лукс Флора, ежедневно получаваме десетки запитвания от вас защо цените на букетите от 101 рози са ниски. "Има ли им нещо на тези цветя, съмнително ниски цени предлагате" и т.н.

Лукс Флора е директен вносител на цветя от Гърция и Холандия. Поради тази причина можем да си позволим да предлагаме борсови цени на розите. Не сме прекупвачи и ниските ни цени са проекция на нашия дългогодишен труд да успеем с трудното начинание - внос на цветя.

И все пак предлагаме и рози на цени от 1.80 лв. до 5 лв. В описанието на всеки един букет може да се информирате каква големина е розата - среден размер или голям размер. 

Вторият въпрос, който бихме желали да коментираме е защо не предлагаме услугата - доставка на голям букет с цветя за страната чрез наложен платеж ... Всеки един букет, който пътува за определено населено място за нас е отговорност, прецизност и ВРЕМЕ. Наши флористи изработват, аранжират цветята, поставят букета във ваза, изпращаме цветята по куриерска фирма Еконт до вашето населено мяасто, а вие сте решили в последния момент ( без да ни уведомите ), че вече не желаете цветята... Докато букета се върне при нас ние вече сме го изгубили, освен, че сме вложили средства ( над 35 лв. само за доставка), цветя, ВРЕМЕ и труд...

Не е приятно, нали ? Лукс Флора предлага тази услуга - плащане при доставката само за гр. София. За страната - нужно е да оставите поне капаро, ако не желаете да платите цялата сума предварително.

Нашата фирма има правила и политика, които спазваме, и които сме обявили в условията за ползване. 

След десетки измами от клиенти от рода - "занесете букета, аз ще го платя след малко...", Лукс Флора не доставя цветя и букети, които ще бъдат платени неизвестно кога. Нямаме времето и желанието да подаваме жалби и да издирваме некоректните ни клиенти, но и тук е мястото да споменем, че те са в база данни за некоректни потребители. 

На всички наши посетители и клиенти, които започват разговор с нас от рода - " аз как да съм сигурен, че ще доставите цветята " предлагаме преди да се свържат с нас, преди да ни пишат или преди да правят поръчка от нас да проверят обстойно или както сметнат за добре нашата фирма. Данните на фирмата ни са оставени в сайта ни. Но ние нямаме намерение и време да убеждаваме вас и вашите съмнения.

Лукс Флора си запазва правото да не приема поръчки по собствени усмотрения. Ако сте в лошо настроение или имате арогантно поведение, молим да не се свързвате с нас. Нашите любезни флористи, които са на линия всеки ден от 08:00 ч. до 21:00 ч. ще са ви максимално полезни с информация, но не и ако вие не спазвате добрия тон на разговор.

На всички наши коректни клиенти и потребители, благодарим от сърце, че сме заедно повече от 10 години ! На всички добронамерени посетители, които имат нужда от информация и консултация сме на разположение всеки ден до 21:00 ч. С удоволствие ще съдействаме за да направим най хубавата изненада - доставка на цветя.

 

                                                         от екипа на Лукс Флора

 

 

 

 

 

0 коментара

остави коментар

Коментарите се проверяват от администратор