0 коментара / публикация от Alex Vilovska

Всеки има различно мнение и предпочитание, но аз ще ви споделя моите мисли относно доставката на луксозни букети. Както всеки един лукс не е за всеки, така е и при цветята. Много клиенти ни критикуват, че предлагаме скъпи и луксозни цветя. В това време на криза, как може и т.н. По този въпрос коментари не бихме искали да пишем, за всичко си има цена, а нещо наистина невероятно няма как да е евтино. Цветята, които предлагаме са внос от Южна Африка. Специалното им съхранение ( до 10 дни ) и грижите за тях не са малко преди всяко едно стръкче да се превърне в аранжировка. Вече 8 години предлагаме чудесна колекция от огромни букеи. А защо 101 ли ? Защото 101 рози са модерни, защото 101 рози са луксозни, защото ТЯ ги заслужава ! Ако имате възможност, заповядайте в нашия малък и луксозен свят на 101 рози и я направете щастлива днес и утре...и оставете един незабравим спомен в сърцето и !

       

Предлагаме над 30 комбинации от букети със 101 рози. Можем гордо да кажем и на конкурентни цени. Бели рози, алено червени, кръгли и стилни букети с цветни рози, жълти и екрю, прасковени и розови, букета от 101 рози си остава незабравим. Черешката на Тортата !

Със специална доставка на адрес за изненада в София и страната.

 

Можете да разгледате няколко наши предложения, топ букети.

101 цветни рози в кръгъл букет с доставка на адрес: 

http://www.luxflora.com/products/101

 

Букет от 101 рози, луксозно, авторско изпълнение:

http://www.luxflora.com/collections/101/products/101-2

 

Най-големия букет, който можем да ви предложим. Истински лукс, незабравим, неповторим, огромен ! Представяме ви 1001 рози:

http://www.luxflora.com/collections/1001

0 коментара

остави коментар

Коментарите се проверяват от администратор