0 коментара / публикация от Svetlana Dimitrova

Последните години по магазините срещате голямо разнообразие от цветя. Рози, така модерните и красиви еустоми - пустинни рози, алстромерии, над 10 вида лилиуми, лалета и много други... Ние внасяме и зареждаме голямо разнообразие от тези видове цветя но най-желани, най-предпочитани и най-поръчвани си остават розите. Розата като символ на красотата и любовта е и най-предпочитания подарък от всяка жена. Ако сте решили да подарявате букет с цветя на вашата дама и се колебаете какво да изберете, послушайте съветите ни.. Няма нищо по-прелестно от красиви рози, дори и една да е, поднесена с любов, тя няма да остане забравен спомен. 

cvetq po kurier, dostavka na buket s rozi

Ако желаете да зарадвате близки, роднини или приятели за техния празник с изненада доставка на букет - може да изберете рози но да не са в червен цвят. Цветните рози като например микс букет от бели рози, жълти рози, розови рози и екрю рози биха били прелестна изненада. 

Ако искате да направите подарък цветя за бизнес повод може да изберете букет с екрю или оранжеви рози.

Каквото и да изберете, цветята винаги си остават най-нежния подарък за всяка жена. И не забравяйте че не е нужен повод за да накарате вашето момиче да се почувства щастливо. И не е нужно да подарите 101 рози за да видите усмивката на лицето й... и една роза стига...

 

 

0 коментара

остави коментар

Коментарите се проверяват от администратор