Новата Колекция На Луксозни И Огромни Букети За Лято 2018 Е Налична

Публикувано от ЛуксФлора

Скъпи приятели, както знаете ЛуксФлора представи нови, луксозни букети с безплатна доставка за София и цялата страна на цени от 50-60 лв. Вече може да правите бърза онлайн поръчка без регистрация през сайта ни или да поръчате цветя директно по телефона.

Втората част от луксозната ни колекция е готова - над 40 вида огромни и уникални букети - букети от 101 рози, 203 рози, 333 рози, 505 рози, 1001 рози, 3003 рози и много други зашеметяващи и уникални букети и кошници. 

Всички наши клиенти могат да получат подробна информация за нашите луксозни букети по телефона преди да направят своята поръчка. До сега най-големия и най-луксозния букет при нас беше от 1001 рози, но след една неочаквана поръчка, която скоро изпълнихме с голяма радост и вълнение, най-големия букет е вече от 3003 рози. 

големи букети, най-големия букет, най-луксозния букет

ЛуксФлора осъществява експресно зареждане всяка нощ от една от най-големите борси за цветя в Солун и сме винаги готови да изпълним и най-капризните ви желания. 

Новата колекция на луксозни букети можете да разгледате ТУК

Не забравяйте, че ако сте наш клиент можете да се възползвате от допълнителна отстъпка, така, че нашите флористи ви очакват :) 

Всеки наш букет от луксозната колекция е със специална доставка, която ще коментирате с нашите служители. Можем да изпратим наша кола до всяка точка в страната.

Лято 2018 определено ще е незабравимо с най-луксозните букети и изненади, който може да следите и в нашата фейсбук страница.

 


По-Стари Постове Най-Нови Постове

.

Публикувай Коментар

Коментарите се преглеждат от администратор

Scroll To Top

params.svg
Panel Tool
Float header
Float topbar
Default Boxed Large Boxed Medium
[powr-social-feed id=088e776a_1492247420]