0 коментара / публикация от Anjela Dimitrova

Луксфлора аранжира и доставя кутии с цветя и рози още от 2009-та година. Но последните две години поръчката на цветя в кутия е в своя пик. Модерно, нестандартно и стилно е да изпратиш не просто букет, а рози в красива, дизайнерска кутия. От началото на лятото търсим подобрения и нови дизайни на кутиите, в които аранжираме цветята.  И ето, че се спряхме на Френския дизайн La vide Perre. 

Съвсем изчистен стил на кутиите, лукс, класа и модерен дизайн. 

В средата на м. Септември Луксфлора ще направи представяне на щанд в столичен МОЛ, където в продължение на две седмици ще аранжираме различни видове кутии с цветя и рози. И за най-претенциозните ни клиенти ще се намерят решения. 

Кутиите с цветя с нов дизайн ще бъдат качвани постепенно в онлайн магазина ни, а както винаги поръчка на цветя или консултация можете да направите през онлайн чата ни в сайта или по телефона. Работното ни време вече е удължено с час, така че можете да разчитате на нашите услуги от доставки на цветя до 20:00 ч, разбира се и извънредно. 

Идната седмица ще обявим в страницата ни точното позициониране на щанда.  А освен да погледате красиви кутии с цветя, моля заповядайте и на вкусна почерпка с френски макарони :) 

 

0 коментара

остави коментар

Коментарите се проверяват от администратор