0 коментара / публикация от Svetlana Dimitrova

Няма жена, която да не обожава цветята, а представяте ли си, когато те са от белгийски шоколад? Представяме ви шоколадови рози и цветя от шоколад Lamor, ръчно изработени от Габриела Ламор. Определено нейната дизайнерска шоколадова роза направи голямо впечатление на изложението за шоколад Брюге.

шоколадова роза, шоколадови рози цена

Шоколадовите рози се изработват в реален размер, като изработката е цялостно на ръка, розата не е куха, а плътен шоколад без пълнежи. Шоколада, с който се изработват шоколадовите рози е най високо качество белгийски шоколад на Калебо. Определено най-вкусният шоколад в света.

шоколадови Рози цена, рози от шоколад, роза от шоколад, шоколадова роза

Розата от шоколад е поставена в луксозна кутия с декорация от ядливи листенца на Rosa Damascena. Шоколадова Роза Lamor се изработва по поръчка и са нужни поне два работни дни предварително да приемане на поръчки. Кутията с шоколадова роза ке доставя луксозно опакована, готова за подарък. 

цветя от шоколад, букет от шоколад, подарък от шоколад, шоколадови цветя

Към новата колекция на рози от шоколад представяме и шоколадова орхидея, която впечатлява с това, че освен невероятно вкусна, е като реална. Ръчно изработена от белгийски шоколад, ръчно гравирана и рисувана. Поставена в луксозна кутия с листенца от Rosa Damascena. 

орхидея подарък, шоколадови Подаръци, цветя букети от шоколад

Шоколадова роза или шоколадова орхидея, каквото и да изберете определено ще направите незабравима изненада. 

луксозен Подарък от шоколад, луксозни шоколадови бонбони, цветя от шоколад

 

0 коментара

остави коментар

Коментарите се проверяват от администратор