ЛуксФлора

е създадена през 2005 година като ЛаФлора Трейдинг от Алекс Виловска - флорален дизайнер. Компанията започва работа с 2 електронни магазина в Москва. Г-жа Виловска се премества да живее в София и продължава работата си, като основава ЛуксФлора. Електронен магазин със склад и директен внос на цветя. Специализиран в изработката на луксозни букети.

ЛуксФлора през 2014 отбелязва 8 годишнината си. Стартираме с нов дизайн на сайта ни, с по-ниски и достъпни цени за клиентите ни, с по-високо качество на услуги. Работим с цветя внос от Южна Африка, Холандия и Еквадор.

Разпространяваме и доставяме цветя на едро в страната. Като допълнения добавяме в сайта ни, уникални подаръци и услуги. 

Доставката на цветя за изненада на адрес стана през годините търсена услуга, а клиентите очакват висок стандарт и качество. Подобрихме куриерските услуги в София и почти всички населени места в страната, извършваме експресни доставки, доставки в точен час, доставки в извънредни часове, специализирани доставки на цветя  с наши служители, дискретни доставки, анонимни доставки и персонални подаръци.

ЛуксФлора се надява да има все повече усмивки благодарение на нашите прекрасни букети. 

От 2012 работим с няколко флористи практикували в Русия и Италия. А сега можем да предложим и на Българския пазар дълготрайни и качествени рози. 

Останете с нас приятели !