ЛуксФлора е създадена през 2005 година като ЛаФлора Трейдинг.
Компанията започва работа като открива два големи магазина за цветя в София. Три години по-късно ЛуксФлора осъществява внос на цветя от Холандия и Еквадор. Фирмата се разраства и освен в продажбата на букети се специализира и в украса за сватби, тържества, мероприятия. 
През 2008 година ЛуксФлора отваря и първия си електронен магазин като за изработката на букетите и аранжировките се грижат 4 флористки. Клиентите с поръчки за доставки на адрес в София и страната се разрастват и през 2009 г. откриваме складова база с постоянна наличност на свежи цветя и ежеседмичен внос.
През тази година стартираме с нов дизайн на сайта ни, с по-ниски и достъпни цени за клиентите ни, с по-високо качество на услуги. Работим с цветя внос от Южна Африка, Холандия и Еквадор.
Разпространяваме и доставяме цветя на едро в страната. Като допълнения добавяме в сайта ни, уникални подаръци и услуги. 
През последната година подобрихме куриерските услуги в София и почти всички населени места в страната, извършваме експресни доставки, доставки в точен час, доставки в извънредни часове, специализирани доставки на цветя  с наши служители, дискретни доставки и персонални подаръци. 
ЛуксФлора партнира със седем от най-големите хотели в София, а до няколко месеца очакваме откриването на нашия модерен шоурум.
ЛуксФлора се надява да има все повече усмивки благодарение на нашите прекрасни букети. 

Спонсори и партньори

www.svdiamonds.eu

www.matremia.com 

www.sofiapochistvane.bg 

www.florima.bg

 www.lotushealingcrystals.com

www.strastena.com

 www.vipatelie.bg