Работно време за приемане на поръчки по телефона: Понеделник - Неделя 09:00 ч до 19:30 ч. Тел. 0897793827
Доставка на цветя за София - всеки ден - освен предвидените неработни дни, Нациоанлни празници, лятна ваканция, Коледа, Нова Година... ( обявяваме нашите почивни дни поне седмица предварително на заглавната страница в сайта )
Доставка на цветя за страната - от Вторник  до Събота ( доставки не се извършват на Национални празници и официални неработни дни ).
Плащане:
 САМО ЗА СОФИЯ, САМО ЗА СУМИ ДО 100 ЛВ ( ИЗКЛЮЧЕНИЕ СА РЕДОВНИТЕ КЛИЕНТИ ). ПОРАДИ ЗАЧЕСТИЛИТЕ НЕКОРЕКТНИ КЛИЕНТИ НЕ ИЗПРАЩАМЕ ЦВЕТЯ В СТРАНАТА ПРЕДИ ДА СА ПЛАТЕНИ. Когато вие сте получател на цветята в София за суми до 100 лв. можете да платите при самата доставка на нашият куриер, ако поръчката ви е на по голяма стойност е нужно да изберете друг начин на плащане.

--------------------------------------------------------------------------------------------

* Кредитна / Дебитна Карта -  Може да платите бързо и лесно онлайн чрез дебитна или кредитна карта през сайта ни. Регистрацията не е задължителна в сайта ни. Добавете избрания продукт в кошницата и следвайте стъпките.След като сте попълнили полетата ( адрес за доставка име и телефон на получател) преминете на Процес Към Плащане и изберете първата отметка - Плащане с Кредитна, Дебитна Карта. Процеса е лесен, бърз и в няколко стъпки. Поръчката ви се приема моментално.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 * В Офис на Еконт  НОВ УДОБЕН НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ КЪМ НАС - освен описаните по-долу начини за плащане сега вече може да платите и във всеки един офис на Еконт в цялата страна. За да извършите плащане: Когато сте в офис на Еконт съобщавате, че желаете да направите паричен превод към фирма Сюприм Трейдинг ЕООД, посочете и нашия телефон: 0897793827 и отбележете, че желаете да направите плащане, което да пристигне в офис на еконт гр. София - офис Опълченска. 
Ако доставката на вашата поръчка е за страната, плащането е нужно да постъпи в офис на еконт предишния ден до обяд.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 По банков път Може да направите плащане към нас на нашата фирмена сметка в полза на:
Сюприм Трейдинг ЕООД - Първа Инвестиционна Банка BIC FINVBGSF   IBAN BG44FINV91501016411021
Ако сте направили експресна поръчка за няколко часа, моля снимайте и ни изпратете платежно за да отчетем възможно най-бързо заявката ви и плащането ви или направете рингс плащане. При основание за плащане моля напишете името на букета, който сте поръчали или захранване на сметка. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   PayPal  Когато добавите продукта в кошницата, изберете плащане с кредитна карта или Пейпол, тогава системата ще ви прехвърли да платите чрез Пейпол.Също така от вашият PayPal акаунт може да наредите плащане директно на нашия PayPal акаунт. На получател изписвате нашият e-mail:  luxflora@gmail.com  Получаваме плащането веднага. Тъй като Пей Пол не са в лв. може да обърнете сумата във валутата, с която ще платите по курса за деня. Ако имате затруднения или въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Тел. 0897793827
 Western Union - Международни парични преводи. Свържете се с нас за да ви оставим детайли за плащане.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Money Gram - Международни парични преводи. Свържете се с нас за да ви оставим детайли за плащане.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Доставка
ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ И СТРАНАТА.
Ние доставяме букети с цветя на желан от вас адрес в София и цялата страна.
Доставка на цветя за София - Понеделник - Събота, по изключения и предварителни поръчки и връзка с наши флористи и Неделя ( без празнични дни, официални празници и др ).
Доставка на цветя за страната - Вторник - Събота 
Ако желаете да направите поръчка на букет с доставка за страната за следващия работен ден, то поръчката ви трябва да е направена не по-късно от 11:30 ч. предишния ден ! 
Доставките се извършват от служител на фирмата ни или куриер. Може да изберете приблизителен диапазон, кога желаете цветята да бъдат доставени. Стандартно доставките се извършват след 10:00 до ранния следобед, но нашите служители извършват доставки и извън тези часове след направена заявка от ваша страна. Опция за доставка преди 9:00 и опция за доставка след 19:00 ( свържете се с нас за уточнение ).
АКО ЖЕЛАЕТЕ ИЗВЪНРЕДНА ДОСТАВКА ИЛИ СПЕЦИАЛНА ДОСТАВКА, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС.
Не носим отговорност при оставен грешен адрес на получателя или ако не можем да го открием на адрес в рамките на един час или ако не сте оставили тел. за връзка. В такъв случай получателят може да си получи цветята от нас когато успеем да се свържем с него.
Поръчка
Ако желаете да направите поръчка на букет с доставка за страната за следващия работен ден, то поръчката ви трябва да е направена не по-късно от 12:00 ч. предишния ден ! 
Поръчка по телефона  
Свържете се с нас на тел. 0897793827 и оставете данните за доставка, адрес, име и тел. на получател, колегите ще запишат поръчката ви с букета, който сте избрали и текст за картичка. Ако желаете цветята да бъдат с анонимна доставка, моля съобщете го, когато правите поръчката си по телефона. 
Поръчка по e-mail или чрез контактната форма в сайта ни
Напишете ни мейл info@luxflora.com   luxflora@gmail.com или ни пишете през контактната форма в сайта ни. Нашите флористи са на линия и ще ви върнат потвърждение в кратък срок. Напишете ни букета, който сте избрали, данни за доставка - адрес, име на получател, надпис за картичката, тел. на получател, ако имате пояснения, и телефон за връзка с вас. Напишете ни и удобен за вас начин за плащане. Нашите флористи ще ви върнат отговор с потвърждение за поръчката в много кратък срок.
 Поръчка през сайта ни
Ако желаете да направите поръчка на букет с доставка за страната за следващия работен ден, то поръчката ви трябва да е направена не по-късно от 12:00 ч. предишния ден ! 
При нас можете бързо и лесно да направите онлайн поръчка през сайта ни като не е нужно да правите регистрация. Добавете избрания букет в количката, оставете Бележка ако желаете - дата за доставка, надпис за картичка, допълнителни пояснения ( ако имате такива или ако желаете цветята да бъдат доставени анонимно) и преминете към следващата стъпка. В полето адрес за плащане опишете вашите имена и телефон, в полето адрес за доставка опишете имената и адреса на получателя на букета. Преминете към плащане и изберете плащане. Може да изберете плащане по банков път, чрез кредитна или дебитна карта, или PayPal.
Бързо и Лесно - в рамките на 5 минути, вашата заявка ще бъде направена. С новата ни услуга - експресен отговор, можете да разчитате на нас: бърза поръчка, бърз отговор на вашите въпроси, бърза консултация, проверка на статуса на поръчката. 
 Сюприм Трейдинг ЕООД  Национална Компания за доставка на цветя.
www.luxflora.com  Електронен магазин регистриран по всички изисквания и правила за електроннта търговия.