Работно време за приемане на поръчки по телефона: Понеделник - Неделя 10:00 ч до 19:00 ч. Тел. 0897793827
Доставка на цветя за София - Понеделник - Събота - освен предвидените неработни дни, Нациоанлни празници, лятна ваканция, Коледа, Нова Година... ( обявяваме нашите почивни дни поне седмица предварително на заглавната страница в сайта )
Доставка на цветя за страната - от Вторник  до Събота ( доставки не се извършват на Национални празници и официални неработни дни ).
Плащане:
 САМО ЗА СОФИЯ, САМО ЗА СУМИ ДО 100 ЛВ ( ИЗКЛЮЧЕНИЕ СА РЕДОВНИТЕ КЛИЕНТИ ). ПОРАДИ ЗАЧЕСТИЛИТЕ НЕКОРЕКТНИ КЛИЕНТИ НЕ ИЗПРАЩАМЕ ЦВЕТЯ В СТРАНАТА ПРЕДИ ДА СА ПЛАТЕНИ. Когато вие сте получател на цветята в София за суми до 100 лв. можете да платите при самата доставка на нашият куриер, ако поръчката ви е на по голяма стойност е нужно да изберете друг начин на плащане.

--------------------------------------------------------------------------------------------

* Кредитна / Дебитна Карта -  Може да платите бързо и лесно онлайн чрез дебитна или кредитна карта през сайта ни. Регистрацията не е задължителна в сайта ни. Добавете избрания продукт в кошницата и следвайте стъпките.След като сте попълнили полетата ( адрес за доставка име и телефон на получател) преминете на Процес Към Плащане и изберете първата отметка - Плащане с Кредитна, Дебитна Карта. Процеса е лесен, бърз и в няколко стъпки. Поръчката ви се приема моментално.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 * В Офис на Еконт  НОВ УДОБЕН НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ КЪМ НАС - освен описаните по-долу начини за плащане сега вече може да платите и във всеки един офис на Еконт в цялата страна. ДАННИ ЗА ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ ЕКОНТ ПОЛУЧАВАТЕ СЛЕД КАТО ПРИЕМЕМ ВАШАТА ПОРЪЧКА. 
Ако доставката на вашата поръчка е за страната, плащането е нужно да постъпи в офис на еконт предишния ден до обяд.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 По банков път Може да направите плащане към нас на нашата фирмена сметка в Първа Инвестиционна Банка. 
ДАННИТЕ ЗА ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ ПОЛУЧАВАТЕ СЛЕД КАТО ПРИЕМЕМ ВАШАТА ПОРЪЧКА. ФАКТУРА ИЗПРАЩАМЕ ПО E-MAIL. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   Данни за плащане чрез Пейпал получавате след като приемем вашата поръчка. 
 Western Union - Международни парични преводи. Свържете се с нас за да ви предоставим детайли за плащане.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Money Gram - Международни парични преводи. Свържете се с нас за да ви предоставим детайли за плащане.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Доставка
ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ И СТРАНАТА НА ПРОМО БУКЕТИ.
Ние доставяме букети с цветя на желан от вас адрес в София и цялата страна.
Доставка на цветя за София - Понеделник - Събота, по изключения и предварителни поръчки и връзка с наши флористи и Неделя ( без празнични дни, официални празници и др ).
Доставка на цветя за страната - Вторник - Събота 
Ако желаете да направите поръчка на букет с доставка за страната за следващия работен ден, то поръчката ви трябва да е направена не по-късно от 11:30 ч. предишния ден ! 
Доставките се извършват от служител на фирмата ни или куриер. Може да изберете приблизителен диапазон, кога желаете цветята да бъдат доставени. Стандартно доставките се извършват след 10:00 до ранния следобед, но нашите служители извършват доставки и извън тези часове след направена заявка от ваша страна. Опция за доставка преди 9:00 и опция за доставка след 19:00 ( свържете се с нас за уточнение ).
АКО ЖЕЛАЕТЕ ИЗВЪНРЕДНА ДОСТАВКА ИЛИ СПЕЦИАЛНА ДОСТАВКА, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС.
Не носим отговорност при оставен грешен адрес на получателя или ако не можем да го открием на адрес в рамките на един час или ако не сте оставили тел. за връзка. В такъв случай получателят може да си получи цветята от нас когато успеем да се свържем с него.
Поръчка
Ако желаете да направите поръчка на букет с доставка за страната за следващия работен ден, то поръчката ви трябва да е направена не по-късно от 12:00 ч. предишния ден ! 
Поръчка по телефона  
Свържете се с нас на тел. 0897793827 и оставете данните за доставка, адрес, име и тел. на получател, колегите ще запишат поръчката ви с букета, който сте избрали и текст за картичка. Ако желаете цветята да бъдат с анонимна доставка, моля съобщете го, когато правите поръчката си по телефона. 
Поръчка по e-mail или чрез контактната форма в сайта ни
Напишете ни мейл info@luxflora.com   luxflora@gmail.com или ни пишете през контактната форма в сайта ни. Нашите флористи са на линия и ще ви върнат потвърждение в кратък срок. Напишете ни букета, който сте избрали, данни за доставка - адрес, име на получател, надпис за картичката, тел. на получател, ако имате пояснения, и телефон за връзка с вас. Напишете ни и удобен за вас начин за плащане. Нашите флористи ще ви върнат отговор с потвърждение за поръчката в много кратък срок.
 Поръчка през сайта ни
Ако желаете да направите поръчка на букет с доставка за страната за следващия работен ден, то поръчката ви трябва да е направена не по-късно от 12:00 ч. предишния ден ! 
При нас можете бързо и лесно да направите онлайн поръчка през сайта ни като не е нужно да правите регистрация. Добавете избрания букет в количката, оставете Бележка ако желаете - дата за доставка, надпис за картичка, допълнителни пояснения ( ако имате такива или ако желаете цветята да бъдат доставени анонимно) и преминете към следващата стъпка. В полето адрес за плащане опишете вашите имена и телефон, в полето адрес за доставка опишете имената и адреса на получателя на букета. Преминете към плащане и изберете плащане. Може да изберете плащане по банков път, чрез кредитна или дебитна карта, или PayPal.
Бързо и Лесно - в рамките на 5 минути, вашата заявка ще бъде направена. С новата ни услуга - експресен отговор, можете да разчитате на нас: бърза поръчка, бърз отговор на вашите въпроси, бърза консултация, проверка на статуса на поръчката. 
 Сюприм Трейдинг ЕООД  Национална Компания за доставка на цветя.
www.luxflora.com  Електронен магазин регистриран по всички изисквания и правила за електроннта търговия.